ESIINTYJÄT

FREDERIK & DYNAMITE   –   JUNTTIDISKON KUNINGAS


Reetu tulee ja iskee kipinät Sallan heinäkuiselle hieman tummuneelle kesäyön taivaalle.
Alunperin Suomen iskelmätaivaalle asettunut, sittemmin muitakin musiikin suuntauksia musiikkiinsa integroinut Reetu on kaikkien tuntema. Hänen pitkä uransa on ollut menestyksekäs – siitä parhaiten kertonee suomalaisten ikivihreinä pitämät kappaleet (esimerkiksi Kolmekymppinen, Linda Linda, Tsingis Khan, Sheikki Ali Hassan sekä Titanic). Frederik & Dynamite esityksen kesto noin 1,5 tuntia.

 

JANNE HURME

”Tulin kotiin, luulin sinut löydän kirjees näin päällä peilipöydän lause vain tää niin lohduton sori nyt mun mentävä on. Vain valokuvas piirongin päällä tunnu ei sun tuoksusi täällä kylmä niin kuin marraskuu on ilman sua mun sydämein sinne ei ei koskaan ei valo pääse auringon. Myrsky repii puita taivas” …

Janne Hurmeen ura alkoi rock-muusikkona 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Läpimurtonsa hän teki iskelmälaulajana vuonna 1995 kappaleella ”Kirje”. Muita Hurmeen esittämiä tunnettuja kappaleita ovat muun muassa ”Tinasormus”, ”Postikortti” ja ”Elämän malja”. Esityksen kesto noin 1,5 tuntia.

VOLGOGRAD

Volgograd on viisimiehinen bändi kaukaa yöttömän yön ja pitkän kaamoksen lapista.
Jukka Koivumaan tekstit luottavat vahvoihin tarinoihin, jotka käsittelevät elämän pieniä iloja ja suuria suruja.
Näihin kauniisiin teksteihin on bändi yhdistänyt rehellisen mutkattoman pop-iskelmäisen soundin luoden jotain omaa.

Bändin 5-vuotiseen historiaan mahtuu kolme aikaisempaa singlejulkaisua ja yksi pitkäsoitto. Varmasti olette kuulleet mm. kappaleet ”Leija” tai ”Puhutko samalla kielellä” kappaleet radiosta. Nyt mahdollisuus tulla katsastamaan tämä upea omaleimainen bändi Sallaiseen Rockiin!

TAUSKI

Tauskia tuskin tarvitsee esitellä, onhan hän koko maan tunnetuimpia rakkauslaulujen tulkitsijoita. Ja mikäpä on laulellessa kun loistavia kappaleita on niin paljon. Tauskin tunnetuimpia soolokappaleita ovat muun muassa ”Ilman sua”, ”Sinä vain”, ”Haavemaa”, ”Enkeli minulle kuiskaa”, ”Niin minä sinulle kuulun” ja ”Minä jumaloin sinua”. Kyllä
tulee olemaan kova hiki kun kaikki kappaleet pitää päästä tanssimaan. Kuinkahan tungosta on tanssilattialla? Ja veikkaanpa, että Tauskin ei tarvitse yksin laulaa, siitä pitää huolen satapäinen yleisö.

SAMI  KESKITALO

”Lapin lapsi vapaa on kuin tuuli tunturin. Elää kuin vaivaiskoivukin, kestää tuulen, kestää pakkasen.” Näin laulaa
Sami Keskitalo laulussaan joka soi ahkerasti radiossakin, tätä Suomi Tanssii-listalla ja useamman viikon jo ykkösenä. Laulamisen ja esiintymisen Sami on aloittanut 11-vuotiaana, ammattilaiseksi hän heittäytyi vuonna 2002, kun hänet kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla prinssiksi. On kuulkaatte tulossa hyvät tanssit rokkeihin, joten muistakaa ottaa rakkolaastareita mukaan. Iso tanssilattiamme kutsuu tanssimaan, ja veikkaanpa että Samilta kuullaan monta hittiä illan aikana.

LEEVI & LEAVINGS SHOW – TUHANNEN MARKAN SETELI

Leevi & the Leavings, kaikkien tuntema bändi ja kappaleet toinen toistensa perään hittejä. Tuhannen Markan Seteli tulee ja tekee ennennäkemättömän ja ennenkuulumattoman ensiesiintymisensä Sallaisessa Rockissa soittaen tämän Suomen legendaarisimman bändin tunnetuimpia hittejä. Mitä kaikkea tulemme kuulemaan? Salaperäisyys verhoaa tätä yhtyettä. Olemme kuitenkin varmoja että tulemme kuulemaan hienoa yhteislaulantaa hämyisessä Lapin yöttömässä yössä.

ASIATON OLESKELU

 

Kaipaatko suomirockin hyviä aikoja? Vai onko suomirock nykyisellään parhaimmillaan? Ei hätää, oli kummin vain, Asiaton Oleskelu on vastaus akuuttiin suomirockin puutostilaan. Tämä porukka ei todellakaan vain oleskele lavalla, vaan soittaa energialla tarjoillen samalla setin, joka ei jätä rockpunkjanoista kylmäksi!

DJ JIIKOO

SIMODEUS

Simodeus on supliikki mies. Paitsi, että juttu ja juonnot luistavat, niin luistaa myös laulaminen, siitä takeena laulunopettajankoulutus sekä yli 3 000 tehtyä esiintymistä viimeisen 16 vuoden aikana. Ei ihan joka poika vedä tuota keikkamäärää. Simodeus esiintyy koko viikonlopun muiden  esiintyjien tauoilla pikkulavalla. Simodeus viihdyttää tanssikansaa myös Sallapäivänä torstaina 19.7.